Her kan du læse mere om de produkter vi fører

Tryk på et produkt, for at læse mere om det

Cavi-Art®

Cavi·art®  er et kaviar-alternativ fremstillet af havtang også kendt under brandet Tang-caviar® . Tang-caviar®  anvendes som kaviar i varme og kolde retter. De naturlige farvestoffer i produktet smitter ikke af. Cavi·art® (Tang-caviar® ) er derfor meget velegnet som pynt. De fleste varianter af Cavi·art®  er vegetabilske produkter* uden kolesterol. Tang-caviar®  har en frisk smag og en sprød konsistens. Produktet er langtidsholdbart, også efter åbning (som pickles etc.).

Tang-caviar®  fåes i følgende varianter i danske supermarkeder:

Sort (Bilka, Føtex, Kvickly og SuperBrugsen)

Rød (Bilka, Føtex, Kvickly og SuperBrugsen)

Lax (Bilka og Føtex)

I catering sektoren findes der også følgende versioner:

Wasabi

Gul

Rosa

*Den røde indeholder carmin og derfor ikke er vegetariske.

Cavi-Art

Tang Perler

Tangperler er en ny produktserie fra TangHuset®.

På nuværende tidspunkt er følgende produkter af tangperler udviklet:

Citronperler, Balsamicoperler og Soyaperler

Tangperler har en skal af tang med en indre flydende kerne af juice, saft eller smag.

Citron●perler har en flydende kerne af italiensk citronsaft – perlerne giver et friskt pift til diverse fiskeretter, salater, desserter og drinks. Dette produkt kan findes i Bilka og Føtex.

Balsamico●perler har en kerne af balsamico eddike fra Modena i Italien – perlerne har en koncentreret og intens smag af sødmefuld balsamico og er perfekte i diverse fiskeretter og salater. Perlerne smager fantastisk sammen med jordbær – enten i en salat eller en dessert.

Soy●perler med soya fra Japan – giver en lækker saltet smag til forretter og hovedretter – og tilfører en spændende smag til diverse salater. Særlig velegnet til sushi.

Flere af varianterne sælges med stor succes i de franske og italienske supermarkeder – og produkterne er blevet lanceret i catering branchen i Danmark. Kontakt os for at finde nærmeste forhandler. 

Tang-Perler

Wakame

Wakame – en meget lækker tang-salat – som er kendt og elsket fra de mange sushi restauranter.

I dag sælges wakame på frost – dette begrænser produktets brugervenlighed. Wakameen skal tøs op – ofte betyder det spild, da man ikke skal bruge så store portioner.

TangHuset® har udviklet en pasteurisering, som giver wakame en holdbarhed på 12 måneder ved opbevaring på køl. Wakame’en pakkes i 100g glas, nemme at anvende og passende størrelse, så madspild reduceres.

Wakameen fra TangHuset® findes i to varianter. En ”neutral” udgave og én tilsat chili Cavi-art®, som giver wakameen et spændende pift.

Wakame

Tang Pesto

Tang har uanede muligheder for anvendelse, og der vil utvivlsomt komme mange nye spændende produkter med tang som ingrediens på markedet de kommende år. Trenden ses tydeligt rundt om i EU, hvor tang fylder mere og mere på hylderne i supermarkederne. I samarbejde med en prominent dansk kok er vi ved at udvikle et tang pesto.

I øjeblikket arbejder TangHuset® med udvikling af en rød og en grøn tang-pesto med en lækker smag af umami – også en tangchips, som sundt og lækkert alternativ til chips, er under udvikling.

Pesto