Fiskesuppe garneret med lakse Cavi-art®, sort og rød Cavi-art®

Indgredienser:

  • 2 torskefiletter
  • 1 l fiskefond (købt eller hjemmelavet)
  • 2 dl. piskefløde
  • 2 dl. hvidvin
  • 100g lakse Cavi.art®
  • 100g rød Cavi.art®
  • 100g sort Cavi.art®

FISKEFOND:

  • 1 kg. fiskeben
  • 100g løg
  • 50g persillerod
  • 100g champignon
  • 0,5 citron
  • 1 tsk. knust hvid peber
  • 2 l vand

Fremgangsmåde

Torskefilletterne hakkes groft og porcheres i den varme fiskesuppe.

FISKEFOND:

Koger i 20 min., sigtes og koges ned, hvorefter det monteres med piskefløde og hvidvin. Suppen garneres med de tre typer Cavi.art®. Serveres med friskbagt brød.