Wonton med LakseCavi-art®, sort og rød Cavi-art®

Indgredienser:

  • Filodej
  • (frossen filodej købes færdig)
  • FYLD:
  • 2 æg
  • 2 spsk. mel
  • 1 spsk. ahornsirup
  • 2 spsk. lakse Cavi.art®
  • 2 spsk. sort Cavi.art®
  • 2 spsk. rød Cavi.art®
  • 2 kns. sort stødt peber

Dressing:

  • Cremefraiche 18% rørt med
  • diverse krydderurter
  • (persille, dild, løvstikke, m.m.)

Fremgangsmåde

Fyldet røres sammen, filodejen udskæres i firkanter af ca. 10x10 cm, fyldet lægges midt på filofirkanterne, der smøres i kanterne med pisket æg og lukkes – som en sæk, som en trekant eller find selv en god idé.

Filopakkerne fritures i olie til de er let gyldne. Filopakkerne serveres med dressing. Beregn 3 filopakker pr. person.